Uluslararası Tarım ve Gıda Kongresi Şubat’ta

Tarım Federasyonu’nun düzenlediği “Uluslararası Tarım ve Gıda Kongresi”, 15-19 Şubat 2012 tarihleri arasında Antalya Belek’te gerçekleştirilecek.

Türkiye Tarım Federasyonu’nun Ortadoğu Teknik Üniversitesi öğretim üyelerinin desteğiyle organize ettiği “Uluslararası Tarım ve Gıda Kongresi”, 15-19 Şubat 2012 tarihleri arasında Antalya Belek’te tarım ve gıda sektörlerinden yüzlerce uzmanı, akademisyeni ve iş adamını bir araya getirecek.

 

Kongre, Türkiye’nin değişik coğrafyalarında ve kuruluşlarında tarımsal amaçlı üretim, gıda üretimi, gıda güvenliği, tüketim, tarımsal girdi, tedarik ve sivil toplum kuruluşları konularında çalışan uzmanları, iş adamlarını, bilim insanlarını bir araya getirecek. Uluslar arası Tarım ve Gıda Kongresi ile katılımcıların bilgi ve deneyimlerini aktarması, çok yönlü olarak tarım ve gıda konularında ulusal ve uluslararası ölçekte araştırma, geliştirme, üretme, tedarik ve pazarlama çalışmalarının tanıtılması, kişiler ve kuruluşlar arasında etkin iletişimin ve ilişkilerin sağlanması hedefleniyor.

 

Tarım Federasyonu Genel Başkanı Hakan Yüksel ve ODTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fatih Yıldız, kongrenin ana temaları hakkında şu bilgileri aktardı:  “Ülkemizde üretilen gıda ve tarımsal ürünlerin, AB ve dünyada kabul edilen standartlarda üretimine katkı sağlamak, sorunları ortaya koymak ve çözüm önerileri geliştirmek, ulusal ve uluslararası alanda çalışan iş adamları, tedarikçileri, ülkemizde tarımsal üretim yapan üretici örgütleri, mekanizasyon üreticileri, tüketici ve sivil toplum kuruluşlarını da bir araya getirerek işbirliği platformları oluşturmak.”

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.