Üç farklı yöreye has üç yeni dondurma

Magnum, İstanbul, Bodrum ve Alaçatı’nın yerel tatlarından ilham alarak yarattığı üç yeni ürününü bu yaz dondurma severlerle buluşturacak.

Magnum, Türkiye’nin kültürel, tarihi, doğal güzellikleri ile kendine hayran bırakan üç şehrinin benzersiz yerel tatlarını kutlamak amacıyla yeni bir projeye imza attı.

İstanbul, Bodrum ve Alaçatı’nın yerel lezzetleri, Magnum dondurması ve Magnum çikolatasıyla buluştu. Sınırlı sayıda üretilecek ürünlerin ambalajları üzerinde, üç farklı disiplinden tasarımcının sanat çalışmaları yer alacak. Üç tasarımcı, her şehrin kendine özgü izlerinden yola çıkarak ürünlerin görsel tasarımını yapacak.

Ürünler İstanbul, Bodrum, Alaçatı’da ve online olarak sınırlı sayıda satışa sunulacak.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.