TÜSİAD’a sütçü başkan

Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz TÜSİAD Başkanı oluyor. Başkanlar Konseyi, 17 Ocak’ta yapılacak Genel Kurul’da Yılmaz ismi üzerinde anlaşmaya vardı.

Yılmaz, başkanlık seçimine tek aday olarak girecek. TÜSİAD eski başkanlarının ve Yüksek İstişare Konseyi üyelerinin oluşturduğu TÜSİAD Başkanlar Konseyi yeni başkanın belirlenmesi amacıyla TÜSİAD’ın Taksim’deki merkezinde toplanarak Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ismi üzerinde anlaşmaya vardı.

Kurum’dan yapılan yazılım açıklamada, “TÜSİAD’ın yeni Yönetim Kurulu 17 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştirilecek Genel Kurul toplantısında belirlenecektir. Başkanlar Konseyi bugün yaptığı toplantıda TÜSİAD teamüllerine uygun olarak TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Yılmaz’ı, Genel Kurul’a 2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Başkan adayı olarak önerme yönünde bir karar almıştır” denildi.

TÜSİAD teammüllerine göre genel kurula tek adayla gidiliyor. Üyelerin de eğilimi doğrultusunda Başkanlar Konseyi tarafından belirleniyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.