Torku Süt sektöre iddialı girdi

Konya Şeker, süt ürünleri pazarındaki yeni markası Torku Süt için reklam filmi çekti.

Tarım sanayi entegrasyonunda örnek projeler hayata geçiren Konya Şeker, tarımdan sonra hayvancılık sektöründe de dönüşümü başlatıyor. Pancar üreticisi çiftçisini hayvancılıkta da desteklemek amacıyla hayata geçirdiği dünyanın en büyük Et-Süt Entegre Tesisi yatırımının Süt Fabrikasında üretime başlayan Konya Şeker, Torku Süt’ü tüketicinin beğenisine sundu. Torku Süt dünyanın en modern tesisinde, süreçlerin tek noktadan yönetildiği bir sistem ve son teknolojiyle, el değmeden özenle işlenerek üretiliyor.

Konya Kaşınhanı’daki Panagro tesislerinde üretime başlayan Torku Süt’ün reklam filmi de büyük beğeni topladı. Kenan Işık’ın seslendirdiği reklam filminin yönetmenliğini Mustafa Altıoklar yaptı. Türk sanat müziğinden “Duydum ki unutmuşsun” şarkısının enstrümantal versiyonunun kullanıldığı reklam filmde kadın oyuncu Torku Süt’ü içtikten sonra çocukluk hatıralarını anımsıyor. Reklam filminde “Çünkü bazen hatıralar akılda değil damakta kalır” söylemiyle Torku Süt’ün tüketicileri hatıralarındaki lezzete götüreceği mesajı veriliyor. Hayvancılık sektöründe sağlam adımlarla ilerleyen Konya Şeker’in süt ürünleri sektöründe Torku Süt’ün dışında Şeker Süt markası da bulunuyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.