Teksüt’ten çikolatalı krem peynir

Teksüt, yüzde 85 peynir ve yüzde 15 çikolatadan oluşan, çikolatalı krem peyniri çıkardı.

Teksüt, yüzde 85 peynir ve yüzde 15 çikolatadan oluşan, çikolatalı bir krem peynir olan Peynirim Çikolatalı’yı piyasaya sundu. Peynirim Çikolatalı kahvaltıda peynir yemek istemeyen çocuklar için alternatif bir lezzet olarak anne-babaların imdadına yetişiyor. Ürün, özellikle çocukların ve çikolata tutkunu yetişkinlerin gönlünü fethedecek lezzetli ve besleyici bir seçenek.

Diyetisyen Esra Baş Toktay Teksüt’ün Peynirim Çikolatalı ürünüyle ilgili şunları söyledi: “Özellikle peynir tüketmeyi sevmeyen veya çikolata tüketimi fazla olan çocuklar için üretilmiş bu ürün anne babalar, hatta biz diyetisyenler için adeta bir kurtarıcı. Sadece çocuklar için değil, kaşık kaşık çikolata tüketen yetişkinler için de daha az kalorili ve besin değeri daha yüksek bir ara öğün veya kahvaltıda tatlı bir lezzet olabilir.”

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.