Teksüt’e ambalajda yetkinlik ödülü

TEKSÜT, Sürülebilir Taze Peynir ambalajıyla “Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması”nda, iki farklı kategoride Yetkinlik 2012 ödülünün sahibi oldu. Teksüt’ün sürülebilir beyaz peynir ambalajı, grafik tasarımı ve ambalaj malzemeleri kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda Teksüt, Sürülebilir Taze Peynir ambalajıyla Yetkinlik 2012 ödülüne layık görüldü. Teksüt Sürülebilir Taze Peynir’in özgün çizgiler taşıyan ambalajı, Grafik Tasarımı ve Ambalaj Malzemeleri kategorilerinde ödül almaya hak kazandı.

Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda başvurular; üretim kalitesi, satış görünümü cazibesi, özgün yapısal özellik, kullanılan malzeme ve maliyet ekonomisi, içerdiği ürünü koruma ve saklama yeterliliği ve başarısı, ambalajın biçiminin yeni, özgün, farklı ve ilgi çekici olması, nihai satış noktalarında başarılı sergilenmeye uygunluk, çevreye duyarlılık ve geri kazanım olanaklarındaki başarı gibi kriterlere göre değerlendiriliyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.