Tarım ve hayvancılığın zirvesinde Süt Dünyası’na büyük ilgi

Tarım ve Hayvancılık Sektörünün en önemli buluşma platformlarından Tarım Hayvancılık Tedarik 2010 ikili görüşmeleri Antalya’da Yapıldı.Çok sayıda çiftçinin katıldığı etkinlikte Süt Dünyası Dergisi okuyucularıyla buluştu.

Tarım Hayvancılık Tedarik 2010 İkili Görüşmeleri 26-29 Kasım tarihlerinde Antalya Kervansaray Hotel’de yapıldı. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen etkinlik, tarım sektörünün en önemli alıcıları olan tarımsal birliklerin başkan ve yöneticileri
ile satınalma yetkililerinin yanısıra 5 bine yakın büyük çiftiyi bir araya getirdi.
Etkinliğe Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliği (TÜSKOOP) Genel Başkanı Halis Uysal, Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Teke, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği (TDSYMB) Genel Başkanı Halil Tokoğlu, Türkiye Hayvancılık Kooperatifleri Merkez Birliği (HAYKOOP) Genel Başkanı Cihan İzol, Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Merkez Briliği (KÖY-KOOP) Genel Başkanı Yakup Yıldız, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği (TSUMB) Başkan Yardımcısı Osman Vasfi Yasun, Ulusal Süt Konseyi Başkan Yardımcısı ve Tire Süt Kooparatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük ile tarım ve hayvancılık sektörlerinden önde gelen çok sayıda yetkili katıldı.

 

Sektörümüzün duayen isimlerinden Kromel A.Ş. Genel Müdürü İsmet Çalışkan, Süt Dünyası standını ziyaret ederek sektöre katkılarından dolayı Genel Yayın Yönetmenimiz İbrahim Gümüş?e teşekkür etti.

Hayvancılık Kooperatifleri Merkez Birliği (HAYKOOP) Genel Başkanı Cihan İzol Süt Dünyası standını ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz İbrahim Gümüş’ten dergi hakkında bilgi aldı.

Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı Osman Vasfi Yasun, Süt Dünyası standını ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz İbrahim Gümüş?e sütçülüğe katkılarından dolayı teşekkür etti.

Süt Dünyası Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gümüş, Türkiye hayvancılığına katkılarından ötürü ödüle layık görüldü. Gümüş?e ödülünü Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliği TÜSKOOP-BİR Genel Başkanı Halis Uysal verdi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.