SGS Türkiye dört gıda laboratuvarı aldı

SGS Türkiye dört özel gıda laboratuvarı satın alarak, dört liman şehrinde beş laboratuvarla gıda analizi yapan ilk firma oldu.

Dünya’nın lider gözetim, denetim, test ve belgelendirme kuruluşlarından SGS Grup, MSM Gıda Kontrol Laboratuvarı, MRL Merkez Kalıntı Araştırma Laboratuvarı, Sanilab Gıda Kontrol Laboratuvarı ve Hatay Gıda Kontrol Laboratuvarı’nı bünyesine kattı. Eklenen yeni laboratuvarlarla Türkiye’de 4 liman şehrinde hizmet veren ilk özel gıda laboratuvarı haline gelen SGS, gıda sektörünün ihtiyaç duyduğu tüm testleri gerçekleştiriyor.

SGS, Ege, Akdeniz ve Marmara’yı kapsayan hizmet ağıyla; Fiziksel ve Kimyasal Laboratuvarı, Katkı Kalıntı ve Enstrümantal Analiz Laboratuvarı, Mikrobilyoloji Laboratuvarı ve Moleküler Biyoloji (GDO) Laboratuvarı olarak dört bölümde hizmet veriyor. SGS Türkiye’nin 5 gıda laboratuvarında 130 uzman görev alıyor. Dünya’nın lider analiz kuruluşlarından SGS Grup, 140 ülkede, 1250 noktada bulunan ofis ve laboratuvarları ile hizmet veriyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.