SETBİR yönetimi bakanı ziyaret etti

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, göreve yeni seçilen SETBİR Başkanı Zeki Ilgaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti.

Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği (SETBİR) Olağan Genel Kurul toplantısı 17 Nisan 2014 tarihinde Ankara’da Marriott Otel’de gerçekleştirildi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Tarım Bakanı Yardımcısı Kutbettin Arzu başta olmak üzere SETBİR üyeleri ile sektörün önde gelen temsilcilerinin katıldığı Genel Kurul’da yeni dönem Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri seçildi.

Yeni dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığına Zeki Ilgaz seçilirken; Tarık Tezel, Ahmet Eker, Ahmet Hacıince ve Murat Gül Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, göreve yeni seçilen SETBİR Başkanı Zeki Ilgaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti. Eker kabulde, et ve süt sektöründeki örgütlenmenin önemine dikkat çekerek sektör bileşenlerinin bir arada olmasının toplu bir bakış açısı geliştirilmesi bakımından önemli olduğunu ifade etti.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.