Sektör Animalia’da buluştu

Hayvancılık ve kanatlı sektörlerinin pusula fuarları Animalia İstanbul ve VIV Tavukçuluk Türkiye aynı tarihte farklı salonlarda gerçekleşti.

HKF Fuarcılık’ın organize ettiği, Hayvancılık ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı Animalia İstanbul ile Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı VIV Türkiye, 09-11 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi. Animalia Istanbul Fuarı’na 90 yerli 94 yabancı olmak üzere 184 fi rma, VIV Türkiye Tavukçuluk Fuarı’na ise 138 yerli, 216 yabancı olmak üzere toplam 354 fi rma katıldı. Hayvancılık ve tavukçuluk sektörlerinin buluşma noktası olan her iki fuar, sektörün önemli sorunlarının tartışıldığı ve bilgilendirildiği panel, oturum ve seminerlere de ev sahipliği yaptı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.