Primodan Türkiye ofisi Bursa’da açıldı

Süzme beyaz peynir hatları üretiminde dünyanın önde gelen Danimarkalı makine üreticisi Primodan, Türkiye’de ofis açtı.

Dünyanın önde gelen Danimarkalı makine üreticisi Primodan, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ofis açtı. Türkiye’nin bilinen tüm süzme peynir üreticilerinde Primodan’ın makinaları kullanıldığı için bu müşterilere yedek parça ve teknik servis hizmetleri Bursa ofisinden verilecek. 60 yıllık deneyime sahip olan Primodan’ın Bursa’da kurduğu şirkette Türkiye Satış Sonrası Destek Müdürü olarak göreve başlayan Yusuf Atan Tetra Pak’ta Takım Lideri olarak çalışıyordu.

Yüksek performanslı dolum makineleri ile de Türkiye pazarında oldukça iddialı olan Primodan; süzme peynir haricinde yoğurt, margarin, krem peynir, dondurma gibi bir çok ürün için dolum makinaları üretmektedir.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.