Muratbey’den gurme buluşmaları

‘Muratbey Gurme Buluşmaları’nın ilki gerçekleşti. Muratbey Peynirleri Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, ünlü gurmeler Artun Ünsal, Ahmet Örs, Elif Korkmazel ve Turgay Noyan ile keyifli bir yemek eşliğinde peynir üretimini ve lezzetini masaya yatırdı.

Muratbey Peynirleri Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, gurmelerin fikirlerini çok önemsediklerini ifade ederek, “250 çeşit peynirimiz var. Naturena serimiz ile İstanbul Sanayi Odası (İSO)’nın düzenlediği İnovasyon ödülünü alan tek gıda firmasıyız. Peynirlerimizi üretirken hem ağız tadına uyumluluğunu, hem hijyeni önemsiyoruz. Bugün burada gurmelerimiz ile çok verimli bir yemek yedik. Kendilerinin düşünceleri bizim için çok değerli” dedi.

Bundan sonra düzenli olarak gurmeler ile bir araya gelmek ve düşüncelerini almak istediğini anımsatan Erol, “Amacımız hep daha ileriye gitmek ve uluslararası bir Türk Markası olmak” diye konuştu.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.