Muratbey’den günün her saati peynir

11. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde Muratbey Peynirlerinin standı “Peynir” şovlarına sahne oldu. Muratbey “Günün Her Saati Peynir” etkinliğinde de de yemek bloggerlarını buluşturdu.

5- 9 Şubat tarihleri arasında Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından organize edilen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde Muratbey de yerini aldı. Festivalin ilk gününde üniversite ve lise düzeyindeki öğrencilere yönelik yapılan yarışmada, öğrenciler Muratbey Peynirleri ile en lezzetli sunumlar için kıyasıya yarıştı. Standında Türk Milli Şef Takımı’nı, dünyaca ünlü şefl eri ve yemek bloggerlarını ağırlayan Muratbey birbirinden leziz ve göz kamaştırıcı sunumlarıyla festivalin yıldızı oldu.

Mutfak Günleri’nde “Peynir Show”

Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapılan Mutfak Günleri’nde Muratbey, festivale peynir şovlarıyla damgasını vurdu. Şefler ve bloggerlar Muratbey standında bir araya gelerek maharetlerini sergilediler. Muratbey beyaz peynir, taze kaşar peyniri, yöresel peynirler, sürülebilir peynirler, geleneksel peynirler, tereyağı ve süzme yoğurt kategorilerinin yanı sıra; Naturena gurme serisi, Sürmeli Beyaz Peyniri ve Burgu Peyniri ile birlikte geniş ürün yelpazesine sahip.

Lezzet bloggerlarından peynirli tarifler

Muratbey, bir başka etkinlikte de Ayşe Tüter’i ve yemek bloggerlarını “Günün Her Saati Peynir” etkinliğinde buluşturdu. Bu etkinlik ile Muratbey yeni bir çalışmayı da başlatarak bloggerların peynirli ekonomik tarifl erini ve mutfak sırlarını kendi web sitesinde yayınlanacak.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.