Moova’dan gouda peyniri

Moova Hollandalı uzmanlardan destek alarak ürettiği Moova Gouda peyniri ile gurme peynirlerinde de iddiasını ortaya koydu. Moova Gouda, ağızda bıraktığı hafif krema tadı ve yarı sert kıvamı ile öne çıkıyor. 200 gramlık ambalajıyla market rafl arında yerini alan Moova Gouda peyniri ile hafif ve lezzetli sandviçler hazırlayabilir; kanepelerinize ve salatalarınıza lezzet katabilirsiniz. Kuru meyve, ceviz, fındık ve badem eşliğinde peynir tabaklarınızı da zenginleştirebilirsiniz. Moova, tüm peynir çeşitleriyle olduğu gibi Gouda peyniri ile de yeni bir yaşam tarzı sunarak sofralara lezzet, hayata keyif katmaya devam ediyor.

Moova, kendi çiftliği, üretim tesisleri ve yem işletmesiyle ekosistemindeki paydaşlarıyla aynı kaynaktan beslenen bir iş modeline sahip. Söke’deki Efeler Çiftliği’nde hayvanlarına, asla antibiyotik vermeyen ve hayvanlardan sağladığı sütü anında pastörize eden Moova, sütün içerisinde hiçbir zararlı mikroorganizmanın üremesine imkân vermiyor. Fabrikasını, çiftliğin hemen yakınına, yarım saatlik mesafeye kuran Moova, sütünü anında işleyerek tazeliğinden ve lezzetinden hiçbir şey kaybetmemesini sağlıyor. Doğaya ve topluma saygılı, tüketicisine hep en iyisini sunmayı hedefleyen Moova, bu değerler sistemiyle Türkiye’deki süt ve süt ürünleri sektörüne yeni bir anlayış sunuyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.