Köfteci Ramiz’den sütlü tatlılar

Köfteci Ramiz, giderek gelişen ürün yelpazesine Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Ürün yelpazesine sütlü tatlıları da ekleyen Köfteci Ramiz, köfteden özel soslu tavuğa, Ege otlarından dünya mutfaklarının muhteşem salata çeşitlerine ve çeşit çeşit tatlıya kadar birçok lezzeti bir arada sunuyor.

Hızlı büyüme hedefi ne yepyeni bir konseptle devam eden Köfteci Ramiz, “Köfteci Ramiz Çocuk” mağazaları açıyor. Trump Towers İstanbul’da ilk çocuk şubesini açan Köfteci Ramiz, “Ramiz Plus” ve “Rames Cafe”den sonra şimdi de “Ramiz Çocuk” konseptiyle gıda perakendesi pazarında yerini alıyor. Köfteci Ramiz Yönetim Kurulu Üyesi ve Franchising Direktörü Bülent Taşkınlar, “Çocuklu müşterilerimize ortalama 13 TL hesap ödeyerek ailece yemek keyfi sunuyoruz. Yeni konseptimizin ciromuza çok büyük bir Katkısının olacağını düşünmesek de çocuklarla ilgili olması bizi çok mutlu ediyor. 2013 yılına kadar çocuklarla büyüyeceğiz” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.