Kişiye özgü beslenme için gıda ve ambalajlar

Bu yıl ikincisi düenlenen Tohumdan Geleceğe Konferansında kişiye özgü beslenmeye yönelik gıda ve ambalajlar konuşuldu.

Tat Gıda Ar-Ge Akademi Kurulunun katkılarıyla ikincisi gerçekleşen Tohumdan Geleceğe Konferansının bu yılki buluşmanın konusu “Küresel Değişimler ve Tüketici Eğilimleri Işığında Kişiye Özgü Beslenmeye Yönelik Gıda ve Ambalajlar” oldu.

İsviçre, Danimarka, İtalya ve Türkiye’den alanının önemli üniversitelerinden uzman akademisyenlerin ve konuk konuşmacıların katıldığı konferansta tüketici iç görüleri ve ‘Kişiye Özgü Beslenme’ başlığı ele alındı. Tat Gıda Ceo’su Arzu Aslan Kesimer konuyla ilgili olarak; “Tat Gıda olarak her adımda işimizi nasıl daha iyi yapacağımızı, tüketicimizi nasıl daha mutlu edeceğimizi anlamak için her fırsatta kendimizi sorgulamaya ve geliştirmeye devam ediyoruz. Hep daha iyiyi yakalamak için yeniliklerin peşinde olmak; değişimin altında ezilmemek ve onu yönetmek için ise en önde koşmak gerekiyor.” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.