Kanlıca yoğurtçusundan taze içme sütü

Meşhur Kanlıca Yoğurtçusu günlük pastörize süt üretimine başladı. Diğer pastörize sütlerden farklı olarak Kanlıca Süt geleneksel yöntem olan kaynatılarak pastörize ediliyor.

Yüzlerce yıldır ustalık geleneğiyle üretilen Meşhur Kanlıca Yoğurdu’nun üçüncü kuşak temsilcisi Uğur Özdemir, ‘Günlük Kanlıca Sütlerimizi kendi mandıramızda serbest dolaşan ineklerimizin günlük, taze, sabah sütlerinden üretiyoruz ve sağlıklı cam şişede sunuyoruz’ diyor. 1 litrelik cam ambalajda satışa sunulan Kanlıca Pastörize Süt, kaymaklı ve doğal ve ‘günlük taze süt’ olarak satılıyor. Hiçbir katkı maddesi içermeyen Kanlıca Pastörize Sütte pastörizasyon yöntemi olarak geleneksel bir yöntem olan ”kaynatma” metodu kullanılıyor. Kanlıca Pastörize Süt, ‘Asırlık lezzetle günlük buluşma’ sloganıyla tüketicisiyle buluşuyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.