Kahvaltılar Eker kaymak ile tatlanıyor

Eker Gıda kahvaltı sofralarına lezzet katmaya devam ediyor.

Yeni 100 gramlık ambalajı ile Eker kaymak, hafta sonu kahvaltılarının olmazsa olmazı olacak. Süt ürünleri sektörünün yenilikçi firması Eker Gıda, ürünlerinin hep taze ve lezzetli olması için farklı ambalaj ve gramajlar ile ürün çeşitliliğini zenginleştirmeye devam ediyor.

Klasik Türk kahvaltısının olmazsa olmazı, balın lezzet ikizi kaymağın, sofralarda hep taptaze tüketilmesi için 100 gramlık yeni ambalajı tüketicilerin beğenisine sunuldu. Hali hazırda 200 gramlık ambalajı da perakende rafında bulunan katkısız Eker kaymak, yeni 100 gramlık ambalajı ile kalabalık olmayan, evinde sadece hafta sonunda kahvaltı yapabilen ailelerin tercihi olmaya aday.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.