Kadayıf sütle buluştu

Güllüoğlu, ‘sütlü kadayıf’ serisiyle damaklarınızı şenlendirmeye hazırlanıyor. Sütlü şerbeti sayesinde kadayıf artık daha hafif ve yumuşak bir kıvama kavuşuyor.

Tarihi Selçuklulara kadar uzanan kadayıf, Nejat Güllü’nün Güllüoğlu’nda tekrar can buluyor. Selçuklu ve Anadolu Beylikleri zamanında imaretler ve aşhanelerde verilen ziyafetlerin yıldızı kadayıf, Güllüoğlu’nun özel olarak hazırladığı sütle yapılan şerbeti sayesinde artık çok daha hafif bir tat alıyor.

Güllüoğlu’nun yeni “Sütlü Kadayıf”ı ile damaklarınız şenlenecek. Tel tel dökülen kadayıfın incecik açılmış yufkayla buluştuğu bu enfes lezzet, iri fındık parçalarıyla taçlanıyor. Sütün şekerle karışımıyla yapılan özel şerbeti sayesinde artık daha hafif bir lezzete sahip olan Güllüoğlu “Sütlü Kadayıf”, yumuşacık lezzetiyle vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak…

“Sütlü Kadayıf” tatlısıyla ürün yelpazesini daha da genişleterek, dünyanın dört bir yanına yerel lezzetleri götüren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, Türkiye çapında toplam 17 noktada, yurtdışında ise yedi şubede hizmet veriyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.