İstanbul’a BASF uygulama mutfağı

BASF, gıda sektörüne yönelik çözümlerini sergilemek amacıyla Uygulama Mutfağı açtı.

BASF’nin İstanbul’daki merkez ofisinde açılan Uygulama Mutfağı (Kitchen Lab), BASF Human Nutrition Bölümü’nün global uygulama laboratuvarları ağının önemli bir parçası olacak. Bu ağı kullanan şirket müşterileri, dünyanın dört bir yanındaki uzmanların deneyiminden ve bilgisinden faydalanacak. İstanbul’daki Uygulama Mutfağı’nda, HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları) standartları uygulanıyor.

BASF, dünya standartlarındaki bu laboratuvarla Orta Doğu, Rusya/Bağımsız Devletler Topluluğu ve Afrika’daki müşterilerine gıda çözümlerinin formülasyonu ve uygulamasına yönelik özel olarak tasarlanmış destek sağlayacak. Geniş kapsamlı hizmetler sunan BASF Uygulama Mutfağı’nda müşterilerle birlikte bölgeden bölgeye farklılık gösteren sıcaklık ve nem gibi iklimsel koşullara ilişkin etkin ve akıllı çözümler geliştirilecek. Gıda ürünlerinin lezzeti, dokusu ve rengi müşterilere, dağıtıcılara ve diğer ortaklara yönelik düzenlenen teorik ve pratik eğitimler sırasında önemli bir role sahip bulunuyor.

BASF Human Nutrition Avrupa Bölgesel İş Yönetimi Uygulama Başkanı Dr. Thorsten Schmeller, konuyla ilgili olarak “Müşterilerimiz ve ortaklarımız reçetelerini formüle ederken zorluklarla karşılaştığında, kendilerini doğru çözümü birlikte bulabileceğimiz Uygulama Mutfağı’na davet ediyoruz. Ayrıca, müşterilerimize ürünlerinin gelecekte potansiyel olarak neye benzeyebileceğini göstermek üzere yeni gıda konseptleri üzerinde proaktif çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

BASF Human Nutrition Bölümü global iş birimi Başkanı Michael Ceranski, “Gıdanın kültürle yakından bağlantılı olduğunu ve kültürün de yerel bir değer olduğunu biliyoruz. Yeni Uygulama Mutfağı ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik hizmet verme imkânının yanı sıra yerel ve bölgesel tüketici eğilimlerini de daha iyi anlama şansı sunuyoruz” diye konuştu.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.