FOTEG sektörü buluşturdu

Gıda işleme profesyonellerini FOTEG Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı 9.kez bir araya getirdi

FOTEG İSTANBUL 2011 Gıda işleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı, 3-6 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi. Fuarın açılışını İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük ve HKF Fuarcılık Genel Müdürü Bekir Çakıcı yaptı.

 

Dört gün boyunca yurtiçi ve yurtdışından gelen profesyonel ziyaretçi ve katılımcılara ev sahipliği yapan fuar süresince katılımcılar ürün ve hizmetlerini sergilediler. HKF Fuarcılık’tan yapılan açıklamaya göre, FOTEG İSTANBUL 2011’i 40 ülkeden 10.997 yerli, 839 yabancı, toplamda 11.814 profesyonel ziyaret etti. Fuara 641 firma da aslen veya temsilen katıldı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.