Hayvancılık sektörü Almanya’da buluşacak

Dünyanın en büyük hayvancılık fuarı EuroTier, Energy Decentral fuarı ile birlikte 15-18 Kasım 2016 tarihlerinde kapılarını açıyor.

İki yılda bir Almanya‘nın Hannover kentinde düzenlenen EuroTier Uluslararası Hayvancılık Fuarı, dünyanın dört bir yanından profesyonel hayvan yetiştiricilerini bir araya getiren platform olma özelliğine sahip. Dünyanın en geniş fuar alanında gerçekleşen EuroTier, aynı zamanda dünyanın en büyük fuarlarından biri olarak öne çıkıyor.

Fuarda bu yıl yine büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği, kümes hayvancılığı ve su ürünleri yetiştiriciliği ile biyoenerji konularındaki yenilikler, trendler ve teknolojiler sergilenecek. 2014 yılındaki fuardan farklı olarak fuarda bu yıl Tavukçuluk, Kanatlı Kümes Hayvanlar Özel Bölümü yer alacak. Fuarın Türkiye organizasyonunu DLG Fuarcılık yapıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.