Hayvancılık dünyası EuroTier’de buluşuyor

Dünyanın en önemli hayvancılık fuarı EuroTier – Energy Decentral 2016 fuarı 15-18 Kasım 2016 tarihlerinde kapılarını açıyor.

Almanya’da iki yılda bir düzenlenen EuroTier Hayvancılık Fuarı, profesyonel hayvan yetiştiricilerini bir araya getiriyor. Dünyanın en büyük fuarlarından biri olarak öne çıkan fuar dünyanın en geniş fuar alanında gerçekleşiyor. Fuarda bu yıl yine büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği, kümes hayvancılığı ve su ürünleri yetiştiriciliği ile biyo-enerji konularındaki yenilikler, trendler ve teknolojiler sergilenecek.

Hayvan yetiştiriciliği hizmetleri ve yönetimi hakkında son trendleri ve bütün yenilikleri bir arada bulacağınız EuroTier 2016’da geniş ürün yelpazesi ve zengin programlar sizleri bekliyor. 2014 yılındaki fuardan farklı olarak bu yıl fuarda World Poultry Show (Tavukçuluk, Kanatlı Kümes Hayvanlar Özel Bölümü) yer alacak.

Türkiye’den 2 bin kişi ziyaret etti

EuroTier fuarına 2014 yılında 48 ülkeden toplam 2 bin 368 katılımcı ve 156 binden fazla ziyaretçi ilgi göstermişti. Fuara 2014 yılında Türkiye’den 48 katılımcı firma ve yaklaşık 2 bin ziyaretçi iştirak etmişti. Tavukçuluk ve Energy Decentral (Biyogaz-Biyoenerji) bölümlerindeki genişleme nedeniyle fuara bu yıl daha fazla katılımcı ve ziyaretçinin ilgi göstermesi bekleniyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.