Gıda Güvenliği Kongresi Mayıs ayında İstanbul’da

3-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında İstanbul Grand Cevahir Hotel Kongre Merkezi’nde 6’ncısı düzenlenecek olan Gıda Güvenliği Kongresi için geriye sayım başladı.

Ülkemizde ve bölgemizde ana teması sadece gıda güvenliği olan tek kongre olma özelliği taşıyan ve Gıda Güvenliği Derneği tarafından 3 – 4 Mayıs 2018 tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Hotel Kongre Merkezi’nde 6’ncısı düzenlenecek olan Gıda Güvenliği Kongresi için ön hazırlıklar tamamlanarak geri sayım başladı.

Kongrenin günümüzün ve geleceğin sorunlarına ışık tutabilmesi için çok yoğun ve titiz bir ön hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Gıda Güvenliği Derneği Başkanı Samim Saner, iki günlük kongre takvimine çok kapsamlı bir içerik planladıklarını belirtti.

Ana teması gıda güvenliği olan tek kongre olmanın yüklediği sorumluluk ve gerek yurt içinden gerekse yurt dışından karşılaştıkları yoğun ilgi nedeniyle kongredeki oturum sayısını ve çeşitliliğini yüzde 50 daha arttırdıklarını kaydeden Samim Saner, “İlk planlamamızda iki paralel program düşünmüştük ancak ön hazırlıklarımız sırasında bu içeriği daha da geliştirerek üç paralel program uygulamaya karar vererek zengin bir program oluşturduk” dedi.

Katılımcıların kayıt işlemlerini online olarak gidaguvenligikongresi.org internet sitesinden gerçekleştirebildikleri kongrede üç paralel programda toplam 18 oturum gerçekleştirilecek. Bu oturumlarda yurt içinden ve yurt dışından ünlü isimler, akademisyen, uzman ve sektör mensuplarından oluşan 20 yabancı ve 48 yerli konuşmacı sunum yapacak.

Kongreye kayıt yaptırmak isteyen katılımcılar 6 Nisan 2018 tarihine kadar işlemlerini gerçekleştirerek erken kayıt imkanlarından faydalanabilecekler. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Uluslararası Gıda Koruma Birliği’nin yanı sıra 9 paydaş ve 22 destekleyen kurumun yer aldığı, 6. Gıda Güvenliği Kongresi ele alınacak başlıklar kapsamında gıda güvenliği konusunda bir çok yeni yaklaşım ve önlemi de ortaya koyacak.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.