Dünya tatları WorldFood fuarında

Worldfood İstanbul, Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı gıda sektörünün öncü firmalarını ve sivil toplum örgütlerini 22. kez bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Worldfood İstanbul, Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 4-7 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş. (EUF ) tarafından düzenlenen ve Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) tarafından desteklenen fuarda, önemli gıda firmaları bir araya geliyor. Dünya gıda sektörünün önemli buluşmalarından olan fuar, katılımcılarına yeni ihracat fırsatları da sunmayı vaat ediyor.

Geçtiğimiz yıl 28 farklı ülkeden, bir önceki yıla göre yüzde 10 büyüme ile 550’yi aşkın firma ve binden fazla marka fuarda yerini almıştı.

Worldfood İstanbul Gıda Fuarı , 29. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı Ipack 2014 ve Ingredients Turkey Gıda Katkıları Özel Bölümü ile eşzamanlı olarak gerçekleştirilecek. Bu yıl kapasitesini %20 artıran ve uluslararası tanıtımlarına Almanya Köln ile Dubai’deki önemli bölgesel fuarlarda yapılan duyurularla aşlanan Worldfood İstanbul ve Ipack fuarları, 50 bin metrekarelik alanda sektör profesyonellerine yeni fırsatlar sunmaya hazırlanıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.