Anuga destekli Anufood Avrasya’ya yoğun ilgi

Anuga organizatörü Koelnmesse ile Red Tüyap Fuarcılığın birlikte düzenleyecekleri Anufood Avrasya Fuarı’nda doluluk oranı yüzde 70’e ulaştı.

14-16 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da gerçekeleşecek olan ANUFOOD Avrasya ihtisas fuarında planlanan alanın yüzde 70’i kiralandı. Azerbaycan, Bulgaristan, Almanya, Danimarka, Yunanistan, İtalya, Endonezya, İran, Suudi Arabistan, Singapur, Slovenya, Tayland ve Vietnam’dan uluslararası satıcıların yanısıra tanınmış Türk şirketleri de katılımlarını duyurdular.
Anufood Avrasya gıda üretim segmentlerinin tamamını kapsıyor. Fuar, dünyanın en hızlı büyüyen pazarları olan Türkiye ve komşu ülkeleri için yeni bir bilgi ve iş platformu olamayı hedefliyor. Reed Tüyap ve Koelnmesse arasındaki ortak proje, Anuga’nın marka ve formatını, Koelnmesse’nin dünyanın önde gelen uluslararası gıda ve içecek fuarlarındaki tecrübesi ile Reed Exhibitions ve Tüyap şirketlerinin yerel pazarlarla ilgili deneyimini harmanlıyor.
Anufood Avrasya hem bölgesel hem de uluslararası üreticilere Avrasya pazarının tamamına ulaşmaya yönelik benzersiz bir platform sunuyor. Koelnmesse‘nin iki güçlü ortağı DT Food (Alman-Türk Gıda Derneği) ve Innova Market Insights şirketi de fuarda kendi standlarıya temsil edilecek. Almanya-Türkiye gıda endüstrileri arasında köprü görevi üstlenen DT Food, Alman gıda ürünlerinin Türk pazarına ihracatında uzman bir kuruluş olarak öne çıkıyor. Kasım ayının ortasında Koelnmesse’nin, “İthalat Düzenlemelerinden Raf Sunumuna Türkiye Pazarına Giriş” semineri de DT Food’un danışmanlık uzmanlığı ile gerçekleştirilmişti. Innova Market Insights, Köln’deki Anuga 2013’de olduğu gibi yeni ürün eğilimlerini kendi standında sunacak. Tüketici eğilimleri, tat, ambalajlama ve teknoloji etkenleri gibi konular hakkında uzman olan firma bu alanda ziyaretçileri bilgilendirecek.
Anufood Avrasya 14-16 Mayıs 2015 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul’da gerçekleşecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.