Ambalaj sektörü Tüyap’ta buluşuyor

Avrasya Ambalaj Fuarı her yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla bu yıl 20’nci kez ambalaj sektörünü buluşturacak.

REED TÜYAP Fuarcılık A.Ş. ve Ambalaj Sanayicileri Derneğinin (ASD) işbirliğiyle düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı 18–21 Eylül 2014 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Avrasya bölgesinin en büyük fuarı özelliğine sahip olan fuar, Türkiye ekonomisinden hızlı büyüyen ve 191 ülkeye ihracat gerçekleştiren ambalaj sektörünü bir araya getiriyor.

200’ün üzerinde yeni firmayla toplamda 610’dan fazla katılımcının yer aldığı Avrasya Ambalaj Fuarı’nda, Fransa, İtalya ve Çin’in toplu katılımlarının yanı sıra, Almanya, ABD, BAE, Danimarka, Hindistan, İngiltere, İran, Japonya, Kore, Macaristan, Mısır, Portekiz, Tayvan, Yunanistan’ın da aralarında bulunduğu 42 ülkeden bin 100’ün üzerinde marka ziyaretçilerle buluşacak.

32 ülkeden alıcılar ağırlanacak

Avrasya Ambalaj Fuarı’nın büyük ilgi gördüğünü belirten Proje Grup Başkanı Berkan Öner, “Bu sene 12 salonda 98.000 m2 alanda düzenleyeceğimiz fuara, bin 100’ün üzerinde firma ve temsilcilik katılıyor. 32 ülkeden özel profesyonel alıcıları ağırlayacağız. Toplamda 85’in üzerinde ülkeden sektör profesyonelinin fuarı ziyaret etmesini hedefliyoruz” diyerek, 4 binin üzerinde yurtdışı ziyaretçi hedeflediklerini söyledi.

İstanbul Gıda Tek Fuarıyla eş zamanlı olarak 18-21 Eylül 2014 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece-İstanbul’da düzenlenecek Avrasya Ambalaj Fuarı, 10:00-19:00 (21 Eylül’de 10:00-18:00) saatleri arasında ziyarete açık olacak.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.