Ekici Peynir öksüz kaldı

Ekiciler Süt Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve ATSO Meslek Komitesi Üyesi Mansur Ekici İspanya’da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Ekici Peynir kurucu ortaklarından Mansur Ekici, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ile birlikte Enerji ve Tarım Sektörü Fuarı’na katılmak üzere İspanya’da bulunuyordu. Fuar için gittiği Valencia’da fenalaşan süt sektörünün duayen sanayicilerinden Mansur Ekici, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mansur Ekici’nin kalp krizi sonucu vefat etmesi Ekici ailesini ve süt sektörünü yasa boğdu.

Ekiciler Süt Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den yapılan açıklamada, cenaze programının daha sonra kamuoyu ile paylaşılacağı duyuruldu.

14 Eylül 1959 Konya Ereğli doğumlu Mansur Ekici, evli ve iki çocuk babasıydı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.