Doruk Group 40. yılını kutladı

‘Bir buğday tanesinden dünyalar kurmak’ vizyonuyla yola çıkan Doruk Group Holding 40. kuruluş yılını çalışanlar ve iş ortaklarıyla birlikte kutladı.

Doruk Group Holding 40. yılını İstanbul’da verdiği davetle kutladı. Kutlama gecesinde Yönetim Kurulu Başkanı Hasip Gençer, grubun 40 yıllık geçmişini, gelişimini ve hedefl erini de davetlilerle paylaştı.

Faaliyet gösterdikleri her alanda liderlik hedeflediklerini belirten Gençer; “Tekirdağ’da 1972’de Marmara Un Sanayii Anonim Şirketi ile temeli atılan Doruk Group Holding, bugün buğday tohumundan, ekmeğin sofraya gelinceye kadar geçirdiği tüm süreçte var olan ve dünyada sadece bu işe odaklanmış en kapsamlı yapılanmayı oluşturuyor. Doruk Tarımsal Yatırımlar Holding, Doruk Una Değer Katma Holding ve Doruk Unlu Lezzetler Holding olmak üzere, operasyonel verimlilik ve küresel rekabet esnekliği oluşturan üçlü bir yapılanmaya sahip olan Doruk Grubu, dünya üzerinde buğday değer entegrasyonunu tamamlamış ve sadece bu değer zincirine odaklanmış en kapsamlı yapılanmayı oluşturuyor” diye konuştu.

Berce en önemli yatırımlarımızdan biri

Hasip Gençer, grup bünyesindeki Berce Tarımı Geliştiren İşletmeler A.Ş.’nin en önemli girişimlerinden olduğunu kaydetti. Gençer, Berce’nin 64 bin dekar büyüklüğündeki Muş Alparslan Tarım İşletmesini kiralayarak teknoloji, tohum ve damızlık hayvan üretim merkezi olarak değerlendirdiklerini ifade etti. Gençer, Türkiye’nin tarımsal üretimini buğday dahil tüm ürünlerde en az ikiye katlamayı ve Efl ani’den başlayarak tüm yurda yayılmayı hedefl ediklerini söyledi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.