Cold Stone 11 mağazaya ulaştı

Amerika’nın en çok satan dondurma markası Cold Stone Creamery Türkiye pazarında 1 yılda 11 mağazaya ulaştı.

Adını, dondurmanın -9 derece granit bir mermerde harmanlanarak tüketiciye sunulmasından alan Amerika’nın ünlü dondurma markası Cold Stone Creamery, geçen yıl Ülker Golf markasının üreticisi Natura Gıda tarafından 5 milyon dolarlık bir yatırımla Türkiye’ye getirildi. Cold Stone Creamery, bir yıl içinde 11 mağazaya ulaştı. Markanın Türkiye’de üretimi Coldstone Creamery’e ait patentli hammaddeler ve orijinal reçeteler kullanılarak Ülker Golf dondurma üretim tesislerindegerçekleştiriliyor.

Kahala Brands tarafından yönetilen Cold Stone Creamery 2015’te 25 mağazaya ulaşmayı planlıyor. Kahala Grup Uluslararası Operasyonlar ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Eddy Jimenez, markanın önümüzdeki dönemde Türkiye’deki yatırımlarını devam edeceğini belirterek, 2015 yılında mağaza sayısını 25’e çıkaracaklarını söyledi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.