Chobani’den gıda kuluçkası

Chobani Amerika’da, doğal ve erişilebilir gıdalara odaklanan şirketlere yatırım yapacak.

Amerika’nın ünlü yoğurt markası Chobani, türünün tek örneği olan ve yeni gıda girişimcilerine yatırım yaparak destekleyecek Chobani Gıda Kuluçkası (Chobani Food Incubator) programını duyurdu. Program; Chobani’nin yalnızca doğal malzemelerle hazırlanan, yarının gıda endüstrisini olumlu biçimlendirecek, lezzetli, besleyici ve erişilebilir gıdaya olan inancından esinlenen genç ve büyümekte olan şirketleri destekleyecek.

Projeye ilişkin açıklama yapan Chobani Kurucusu ve CEO’su Hamdi Ulukaya, “Bugün yarınlar için daha iyi, yani daha doğal ve erişilebilir gıda vizyonumuzu paylaşan girişimcilere kapılarımızı açıyoruz. Bir ürünü doğru şekilde üretmek her zaman kolay değildir. Ancak biz bu modelin işe yaradığını kanıtladık. Bizim amacımızı paylaşan ve deneyimlerimizden yararlanabilecek olan girişimcilerle çalışacağımız için heyecan duyuyorum” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.