Carte d’or altın sial ödülü aldı

Ev tipi dondurmanın öncü dondurması Carte d’Or, 29 ülkenin katılımıyla gerçekleşen Sial d’Or, Altın Sial Ödülleri ülke kategorisinde birinci oldu. Tatlı Dondurulmuş Ürünler Kategorisi’nin galibi olan Carte d’Or Maraş Usulü Kesme Dondurma, Türkiye’nin en başarılı ürünü seçildi.

Sial d’Or ödülleri için 29 ülkeden gelen jüri üyeleri 9-10 Mayıs tarihlerinde Montreal’de Hyatt Regency Otel’de toplanan jüri üyeleri, ürün kategorileri ve ülke ödülleri için birincileri belirledi. En büyük ödül Global Sial d’Or için de oylama yapıldı ancak kazanan 21 Ekim tarihinde Sial Fuarı esnasında açıklanacak.

29 ülkeden gelen ürünlerin belli kriterler çerçevesinde incelenerek, her kategoride bir ürüne ödül veriliyor. Sial d’Or – Altın Sial Ödülleri ülke kategorisinde birincilik elde eden Carte d’Or, Türkiye’nin çok sevdiği geleneksel kesme dondurmayı endüstriyel formata taşıyan ilk ürün olma özelliği taşıyor. Carte d’Or Maraş Usulü Kesme Dondurma, dondurma satış noktalarında dikkatleri üzerine çeken göz alıcı ambalajı ve şık sunumuyla diğer ürünler arasında öne çıktı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.