Bilecik’te askerlere süt sığırcılığı eğitimi

Bilecik Tarım İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı’ndaki 215 er ve erbaşa hayvancılık, arıcılık, bağcılık ve gübreleme konularında eğitim verildi.

Kurs gören askerlere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından sertifika da verileceği bildirilidi. Bilecik Tarım İl Müdürü Bilgin Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu askerlerimizin tamamının çiftçi olması belki mümkün değil. Ancak kırsal kesimde yaşayanların ufkunu açarak üretimde kalitenin artmasını hedefliyoruz.” Üreticilerimizin modern tekniklere göre üretim yapmalarını sağlamak için gelen talepler doğrultusunda yeni kurslar ve eğitimler vermeye devam edeceğiz” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.