Baltalı’dan UHT keçi sütü

Pastörize keçi sütünü tüketiciyle buluşturan Baltalı Gıda, şimdi de UHT keçi sütünü raflara taşıdı.

İçerdiği protein ve yağ oranı ile inek sütünden ayrılan keçi sütü artık UHT karton ambalajda. Keçi sütü ve ürünleri sektöründe yapmış olduğu inovatif çalışmalarla doğallığı ve lezzeti bir arada sunan Baltalı Gıda, tüm ailenin güvenle tüketebileceği keçi sütünü yeni karton ambalajıyla piyasaya sundu.

Uzun ömürlü sütlerin üretiminde kullanılan UHT tekniği ile paketlenen sütler, besin değerini kaybetmeden 4 ay raflarda tazeliğini koruyor. Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan aseptik olarak 1 litrelik paketlenen sütler, tüm zincir marketlerde, şarküteri ve bakkallarda yerlerini aldı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.