Bademli Magnum hazzı eve taşındı

Magnum badem hazzı artık altılı paketlerde. Evinizde keyifle tüketmeniz için Magnum 6’lı Mini Badem paketleri sizi bekliyor.

Magnum ile yaşanan hazzı eve taşımak  isteyenlere sunulan Mini ailesine “Magnum Mini Badem”in 6’lı paketleri ekleniyor. Türkiye’de en çok tercih edilen Magnum hazzı Magnum Badem, bir paket dolusu Magnum tadını badem parçalı lezzetiyle büyük bir şölene dönüştürüyor. Büyük badem parçacıklarıyla kaplı Magnum çikolatası ve dayanılmaz vanilyalı dondurma, damakları hazla buluştururken badem tadından vazgeçemeyenler koltuklarında bu mükemmel uyumun zevkine varıyor.

Evde televizyon karşısında koltuğunuza kurulup, en sevdiğiniz diziyi ya da filmi izlemenin, kitap okumanın, müzik dinlemenin ya da sevdiğiniz dergileri karıştırmanın keyfi , 6’lı Magnum Mini Badem  lezzeti sayesinde artık hazla dolu. Her birinde mini boyda 6 adet Magnum bulunan diğer Mini paketlerse, üç ayrı alternatifle sunuluyor:
Classic/Badem/Beyaz, Antep Fıstık/Classic/Fındık, Double Karadut & Böğürtlen/Karamel/Çikolata tatlarıyla dolu paketler değişik lezzette hazları peş peşe yaşamak isteyen dondurma tutkunlarına rahatsız edilmek istemeyecekleri anlar yaşatıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.