Anuga Fuarı 8-12 Ekim’de Köln’de

Uluslararası gıda fuarlarının öncülerinden Anuga Gıda Fuarı, 8-12 Ekim 2011 tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleşecek.

İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında fuarla ilgili bilgi veren Koelnmesse GmbH Anuga Fuarı Ürün Müdürü Dietmar Eiden, fuarda 100 farklı ülkeden 6 bin 500 katılımcılnın ürünlerini sergileyeceğini söyleyerek, “Dünyada bu denli çok yönlü, kapsamlı ve uluslararası nitelik taşıyan bir başka fuarın olmadığını söyleyebiliriz” dedi. Fuara dünyanın çeşitli yerlerinden 150 bin dolayında profesyonel ziyaretçi beklediklerini söyleyen Eiden, 2 yıl önce düzenlenen son Anuga Fuarı’na 180 ülkeden toplam 149 nin 349 ziyaretçinin kayıt yaptırdığını belirtti. Türkiye, 284 bin metrekare sergi alanına sahip fuara, en yoğun katılım gösteren ilk 10 ülke arasında.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.