Alltech’ten tarım gazeteciliğine destek

Alltech sponsoru olduğu Genç Tarım Gazeteciliği Liderleri Ödülü kazanan 10 gazeteciyle buluştu.

Tarım gazeteciliği yapan 10 genç, dünya genelindeki tarım ticareti konularını konuşmak ve liderlik becerilerini ve tarım gazeteciliğini geliştirmek için bu yıl Alltech’in sponsor olduğu Uluslararası Tarım Gazetecileri Federasyonu (IFAJ) eğitim kampında bir araya geldi.
Üç kıtadan 10 ülkeyi temsil eden genç gazeteciler, Morrinsville’deki 350 baş süt sığırı olan işletmeyi ziyaret ettiler. Alltech Teknik Müdürü Ale Vergara, ziyaretçilere çiftlikte ineklerin tırnak bakımının nasıl yapıldığını anlattı.
Alltech Asya-Pasifik Başkan Yardımcısı Matthew Smith, “Tarım ticareti liderliği bugünü ve yarını” sunumuyla temsilcileri farklı olma ve ezberi bozma konularında yüreklendirerek, “Liderler kutunun dışını düşünmemelidir, bütünüyle kutudan kurtulmalıdır” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.